Szép vagy.
Mutasd meg magad!

2184308236

Magunkról Amire igazán büszkék vagyunk

Ezért vagyunkKészülj fel önmagad megismerésére!

Találkozó

Személyiséged, egyéniséged és stílusod éppolyan fontosak, mint a csinos külcsíny; ezért első alkalommal egy rövid beszélgetésen ismerjük meg egymást, ahol Te is felteheted kérdéseidet.

Fotózás

Amikor jelentkezel hozzánk, a beszélgetés után néhány fotót készítünk rólad stúdiónkban, melyet kérésedre Te is megkaphatsz. Természetesen a regisztráció és a tesztfotózás is teljesen díjtalan!

Castingok/munkák

A tesztfotók és egyéb képeid alapján tudunk a megrendelőknek kiajánlani Téged; ha tetszel, egy személyes válogatás ra is meghívunk (ha vállalod a munkát.) Semmi sem kötelező!

Modelltanfolyam

Egy modelltanfolyam egyszerre hatalmas élmény, óriási buli, és mindemellettt felkészülés a castingokra, fotós és videós munkákra, kifutókra, válogatásokra; mégsem kötelező. A Te döntésed!

IrodánkA belváros szívében

Jelentkezz hozzánk! Csak néhány kattintásnyira van Tőled a világ

Küldj néhány képet is magadról! (ha van) Ellenőrizd az adataidat, és ha minden ok, kattints!
Jelentkezz hozzánk!

Jelentkezésed alapján visszajelzünk majd, és e-mailen vagy telefonon egyeztetünk olyan időpontot, ami Neked is megfelel. Irodánk és fotostúdiónk a város szívében található, az Oktogontól pár lépésre. Metróval, villamossal, busszal is nagyon könnyen megközelíthető, de ha vonattal érkezel, akár át is sétáhatsz pl. a Nyugati pályaudvarról.

Teréz Krt. 6, Budapest

+36/70/942-6259

cslmodell@gmail.com

© 2015 Catwalk, Sundance, Lipstick! models / HUNGARY