Vi gjør kvalitet rimelig. Vi tilbyr rask support og 100% fornøydgaranti!

apputvikling - app design

Vi er eksperter på

nettsider og apper.

Vi samarbeider med deg for å forstå dine idéer og for å få appen/nettsiden din til markedet på den beste og mest effektive måten. Vi starter med planlegging (forprosjekt). Deretter lager vi et spektakulært design og rammeverk.

Når dette er godkjent av deg, gjøres design om til funksjonelle, rene koder. Så blir alt testet og sjekket på kryss og tvers før det lanseres. Deretter fokuserer vi på oppfølging, support, drift og videreutvikling. Samarbeid, effektivitet og kvalitet er nøkkelord som følger hele prosessen.

VÃ¥re tjenester

Vi utvikler og designer nettsider, nettbutikker og mobilapplikasjoner som er bygget for å lykkes. Vi bistår også med søkemotoroptimalisering (SEO), serviceavtaler, grafisk design, hosting, osv. Vi jobber med både små og store prosjekter.

Se alle tjenestene våres her >

Kvalitet gjort rimelig

Hos Blueweb kan du med sikkerhet vite at du får kvalitet til meget hyggelige priser. Vi utkonkurrerer de aller fleste i samme klasse som oss, på både pris & kvalitet.

100% fornøydgaranti

Vi skal være ditt naturlige valg - det trygge og sikre valget. Derfor har du 100% fornøydgaranti hos oss. Velger du Blueweb, VET du at du blir fornøyd!

Rask support

Hvem liker å sitte i en time i telefonkø, eller vente 1 uke på svar på én mail? Ikke vi! Vi er dedikerte til å gi våre kunder rask og god support!

Komplett servicekonsept

Få en bekymringsfri hverdag på nett med våre serviceavtaler! Vi sørger for en skreddersydd servicepakke, med fast vedlikehold utført av våre teknikere.

Verdiskapende løsninger

Vi leverer verdiskapende og lønnsomme løsninger til bedriften din. Løsningene våre sikrer bedriften din lønnsom vekst, nye muligheter og en unik merkevare.

Din totalleverandør

Grafisk design, synlighet, SEO, serviceavtaler, web- og apputvikling. Og fra rådgivning til lynrask hosting og egen webmail. Vi hjelper deg fra A til Å!

Vi gleder oss til å jobbe med deg!